dimarts, 16 de juny del 2015

FEM SALUT!!!

Els grup de quart estan de sort: en pocs dies han fet dues activitats molt interessants per animar-los a fer salut.

El dia 11 de juny van fer un taller d'hàbits saludables promogut pel Pla Català de l'Esport. Consistia en animar els nens i nenes a fer esport a través de dues activitats: hip-hop i diferents jocs esportius, molt divertits.
Un altre aspecte fonamental que es va tractar van ser els valors que aporta l'esport: la companyonia, el saber guanyar i perdre, el ser honestos...
Per acabar van parlar de la necessitat d'ingerir fruita i aliments saludables i van repassar la piràmide dels aliments. Van fer-se ells mateixos una brotxeta de fruita que va resultar deliciosa.


El divendres, 12 de juny, a la zona esportiva es va fer la Jornada promoguda pel PEE, el seminari de mestres d'EF i diverses entitats esportives. Aquesta jornada que ja fa anys que es du a terme té com a objectiu que els nens i nenes coneguin les diferents entitats esportives de la ciutat i la seva oferta per tal que s'animin a practicar esport.
Per grups i col·laborant amb la resta d'escoles, van conèixer esports i activitats que per a molts eren nous (dansa, taekwondo, rocòdrom...) i van poder gaudir d'esports més coneguts com el futbol, el bàsquet, el tennis...
Un dia més, es va animar els nens i nenes a menjar fruita: diuen que les safates on hi havia diferents varietats eren tan apetitoses que venia de gust clavar-hi queixalada!

Taller hàbits saludables






Jornada esportiva







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.