divendres, 23 de març del 2018

LA MONA

HEM FET UNA MONA MOLT BONA!!!

Ingredients:

  • Melmelada de maduixa
  • Mantega
  • Crema de cacao
  • Pa de pessic
Per la decoració:

  • Un ou gran de xocolata amb llet i dos ous petits de xocolata negra.
  • Ametlla picada.
  • Flors de pa d'àngel
  • Estrelletes i rodonetes de sucre.
  • Plomalls de color vermell.
Elaboració:

1- Obrir el pa de pessic per la meitat
2- Escampar la mantega per sobre una de les meitats del pa de pessic.
3- Damunt de la mantega, hi fiquem la melmelada de maduixa.
4- Ajuntem tot el pa de pessic.
5-Escampar la crema de cacau per damunt del pa de pessic i pels laterals.
6- Figuem les atmelles picades pels laterals.
7- Col·loquem l'ou gros al mig, i els petits a cada costat.
8-Posem una flor de pa d'àngel a cada punta.
9-Amb la mantega que ens ha sobrat, la posem al voltant de la mona.
10- Posem les estrelletes i rodonetes de sucre per sobre de la mona.
11-Posem els plomalls vermells darrere els ous.
12- Col·loquem el cartell de 4t darrere els plomalls.

I l'últim pas... MENJAR-NOS LA MONA!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.